Bakandan Kayseri'de iş toplantısı

Bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ticaret, sanayi, borsa odaları, organize sanayi bölge başkanları ve belediye başkanları ile buluştu. Bakan Uraloğlu burada önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakandan Kayseri'de iş toplantısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kayseri’deki programlarını sürdürüyor. İlk programına Düver Hızlı Tren şantiyesinde başlayan Bakan Uraloğlu, ardından Kayseri Valiliği ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Uraloğlu ardından resmi programında olmamasına rağmen Kayserispor Tesisleri ile Kayseri Şeker’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Bakandan Kayseri'de iş toplantısı

Ziyaretlerin ardından Uraloğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda ticaret, sanayi, borsa odaları, organize sanayi bölgeleri başkanları ve belediye başkanları ile buluştu. 

Bakandan Kayseri'de iş toplantısı

Bakan Uraloğlu burada Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda devam eden tünel, yol ve viyadük çalışmalarının yeni görüntüleriyle birlikte bir sunum gerçekleştirdi. 

Bakandan Kayseri'de iş toplantısı

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Uraloğlu’na yüksek hızlı tren projesine verdiği destekler için teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’ nun teşrifleriyle belediyemizde düzenlediğimiz istişare toplantısında Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsa, Organize Sanayi Bölgeleri Başkanları, STK temsilcileri ve belediye başkanları ile bir araya geldik. 
Sayın Bakanımız toplantıda yapımı devam eden Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda devam eden tünel, yol ve viyadük çalışmalarının yeni görüntüleriyle birlikte kamuoyunu aydınlatacak önemli bilgiler verdi. Sayın Bakanımıza projeye verdiği destek ve önem için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.