Bakan Yardımcısından dikkat çeken Kayseri ziyareti!

Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz'ı ağırladı. Ziyarette, KASIDEF Federasyon Başkanı İsa Gün ile sohbet gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Bakan Yardımcısından dikkat çeken Kayseri ziyareti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz'dan dikkat çeken Kayseri ziyareti gerçekleşti. Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı ağırladı. Ziyarette, KASIDEF Federasyon Başkanı İsa Gün ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Federasyon Başkanı İsa Gün, Sayın Boyraz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program, samimi bir ortamda gerçekleşti. Dernekten yapılan açıklamada, 'Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Sayın Osman Boyraz, KASIDEF Federasyon Başkanımız İsa Gün beyi iş yerinde ziyaretlerde bulundu. Federasyon başkanımız ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ileride yapılacak projeler konusunda istişarelerde bulunularak program son buldu' açıklaması yapıldı.

Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetleriyle dikkat çekiyor. Kayserispor eski yöneticisi İsa Gün, Derneğin, Osman Boyraz gibi önemli isimleri ağırlamasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, teşekkür etti.