Bakan Özhaseki bir süredir ara vermişti! Kayseri'de yeniden başlıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ameliyatı sonrası ilk kez Kayseri'ye gelecek ve açılış katılacak. Peki Özhaseki Kayseri'de neyin açılışını yapacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bakan Özhaseki bir süredir ara vermişti! Kayseri'de yeniden başlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir süre önce yaşadığı göz rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu.  Özhaseki, ameliyatı nedeniyle programlara bir süredir katılmıyor. Bakan Özhaseki, bu kapsamda geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez Kayseri’ye gelerek, programa katılacak. Özhaseki, Cuma günü Kayseri’de olacak.

Bakan Özhaseki, Talas’ta açılış programına katılacak

Talas Belediyesi’ne ait arsa üzerine hayırsever Mehmet Karamercan tarafından yapımı gerçekleştirilen kütüphane, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla 2 Şubat Cuma günü açılacak.

Bakan Özhaseki bir süredir ara vermişti! Kayseri'de yeniden başlıyor

Bakan Mehmet Özhaseki, 85 bin nüfusuyla Türkiye’nin en büyük yedinci, Kayseri’nin ise en büyük mahallesi olan Mevlana’da yapılan kütüphanenin açılışını yapacak. Özhaseki, uızun bir aradan sonra Kayseri’deki programlara katılacak. 

Bakan Özhaseki bir süredir ara vermişti! Kayseri'de yeniden başlıyor

Bakan Özhaseki, ameliyatı sonrasında bir süre önce Bakanlık'ta Elitaş'ı ağırlamıştı. Ameliyat sonrası ışıktan korunma amaçlı kullandığı gözlükle de dikkat çeken Özhaseki, ziyarete yönelik olarak şu ifadeler kullanmıştı: AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve Genel Başkanvekili Yardımcımız Sayın Hacı Turan ile bir araya gelerek deprem bölgesinde sürdürdüğümüz imar ve ihya çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, vatandaşlarımızın güvenle yaşayacakları tamamlanan konutlarımızı Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlıyoruz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz.