Bakan, Kayseri'ye baktı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kayseri'nin yöresel zenginliklerini yakından inceledi, Kurulan Kayseri standını ziyaret eden Bakan Yumaklı, kentin değerlerine bakarak, bilgi aldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bakan, Kayseri'ye baktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

DSİ Vakfı tarafından Gazze’ye Yardım Yöresel Ürünler Sergisi düzenlendi. 3 gün açık kalacak olşan sergiyi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da ziyaret etti. Yumaklı, 'Gazze’deki kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olacağına inandığımız sergimiz 3 gün sürecek. Serginin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımızla gurur duyuyorum' dedi.

Bakan, Kayseri'ye baktı!

Kayseri'nin yöresel ürünleri de görücüye çıktı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzde Gazze'ye yardım amacıyla düzenlenen Yöresel Ürünler Sergisi'ne Kayseri'den de katılım oldu.  DSİ 12. Bölge Müdürlüğü'nün sergide hazırladığı standı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakan Yardımcısı  Ebubekir Gizligider, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta da ziyaret etti. 

Bakan, Kayseri'ye baktı!

Bakan'a bilgi verdiler

Kayseri'ye ait yöresel ürünler ve kültürel zenginlikler de sergide yer aldı. Kayseri'nin yöresel ürünlerine bakan ve inceleyen Bakan Yumaklı'ya Kayseri'ni yöresel ürünleri hakkında DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin ile Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan bilgi verdi.

Bakan, Kayseri'ye baktı!

Diğer yandan stantta Kayseri'nin yanı sıra DSİ 12'nci Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yer alan Kırşehir, Yozgat ve Nevşehir illerine ait yöresel ürünler de sergilendi. 

Bakan, Kayseri'ye baktı!