Bakan Kayseri'de

Her ay gerçekleştirilen 'Öğretmenler Odası Buluşması'nın Kayseri'de gerçekleştirilecek olması nedeniyle bakan Kayseri'ye geldi. Detaylar haber bülteninde...

Bakan Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her ayın ilk cumartesi günü geleneksel hale gelen ÖğretmenlerOdası buluşmalarının bir yenisini gerçekleştirmek üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Yusuf Tekin'i havalimanında Vali Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç karşıladı. 

Bakan Kayseri'de

Buluşma nerede, ne zaman yapılacak?

Öğretmenler Odası buluşması bugün saat 10:30'da Kayseri'nin önemli eğitim kurumlarından biri olan Tarihi Kayseri Lisesi'nde yapılacak. Öğretmenler Odası Buluşmasına katılmak isteyen öğretmenlerin, MEBBİS üzerinden oluşturulan randevu linkini doldurmaları gerekiyordu.

Bakan Kayseri'de

Öğretmenler Odası Buluşması nedir?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından başlatılan bir tür istişaredir. Öğretmenlerin mesleki deneyimlerini ve fikirlerini paylaşmalarına olanak tanırken, eğitim politikalarının oluştuurulmasında ve karar alma süreçlerinde öğretmenlerin katılımını sağlamaya yönelik bir uygulamadır.

Öğretmenler Oadası Buluşmaları ile ; öğretmnelerin bir araya gelerek sorunları ele alma, yenilikçi çözümler üretme ve birbirleriyle etkileşimde bulunma fırsatı sağlıyor.