Bakan'dan Develi müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Develi'ye müjdeli haber geldi. Develi'ye yapılacak hangi projenin yatırımları görüşüldü? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Bakan'dan Develi müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Seyrani Eğitim Vakfı Yöneticisi Nezir Ötegen Ankara’ya gitti. 

AK Partili isimler Ankara’da ilk olarak AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile bir araya geldi. Genel Başkan Vekili Elitaş ile Develi ilçesine yapılması planlanan Kredi Yurtlar Kurumana (KYK) bağlı olacak erkek öğrenci yurdu, yeni açılması planlanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu ve ilçeye yapılacak diğer yatırımlar konuşuldu. 

Bakan'dan Develi müjdesi

Ankara’da bir ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a gerçekleştirildi. Bakan Bak’ı, Elitaş ile birlikte Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, önceki dönem Milletvekili Sami Dedeoğlu, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı M. Suat Köylüoğlu ve Vakıf yöneticisi Nezir Ötegen ziyaret etti. Ziyaretin ana gündeminde ilçeye yapılması planlanan erkek öğrenci yurdu yer aldı. Ziyarette erkek öğrenci yurdu yatırımları görüşüldü. 

Diğer yandan Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani kampüsüne yeni açılması planlanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunları ile ilgili olarak gündeme getirilen 350 öğrencilik erkek öğrenci yurdunun Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapılması hususunda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile daha önce de görüşmeler yapılmış ve onay alınmıştı.