Bakan Bolat'tan ortağa ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanılığı'nı ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Bakan Bolat'tan ortağa ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Kayseri’ye gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MHP Kayseri İl Başkanlığına da ziyaret etti. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve partililer eşlik ettiği Bakan Bolat, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Ticaret Bakanı Bolat yaptığı açıklamada, gördüğü birlik ve beraberlikten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Kayseri için MHP ve AK Parti teşkilatlarının çalışmalarının sürmesi gerektiğini ifade etti. 

Bakan Bolat'tan ortağa ziyaret
Ardından söz alan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Kayseri'miz Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliğini gösteren en önemli illerin başında gelmektedir. Bu anlamda Türkiye’ye örnektir. Gerek seçim döneminde, gerekse seçimlerden sonra görülen uyum ve ahenk takdire şayandır. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Seyit Demirezen'in ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'ün şahsında teşkilatları tebrik ediyorum. Allah birliğimize zeval vermesin" dedi. 
Başkan Demirezen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bolat’a günün anısına plaket takdim etti.