Bakan Bak'tan Kayserispor'a ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kayserispor'u ziyaret etti. Dikkat çeken ziyarette neler konuşulduğu merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakan Bak'tan Kayserispor'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da hareketli bir hafta sonu geride kaldı. Seçimli Olağanüstü Genel Kurulun tamamlandığı Kayserispor’da mevcut Başkan Ali Çamlı yeniden göreve seçilmişti. 

Bakan Bak'tan Kayserispor'a ziyaret

Kayserispor’a dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Bir dizi programa katılmak üzere Kayseri’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkım Bak, kulüp tesisini ziyaret etti. Bakan Bak’a ziyareti sırasında, Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin eşlik etti. 

Bakan Bak'tan Kayserispor'a ziyaret

Bak’ı, kulüp tesislerinde Başkan Ali Çamlı karşıladı. Ziyarette Çamlı ve Teknik Direktör Burak Yılmaz ile bir araya gelen Bak, başarılar diledi. 

Ziyaretin sonunda Çamlı tarafından Bak’a üzerinde isminin yazılı olduğu Kayserispor forması hediye edildi.