Bakan açıkladı, 5 günde bakın kaç kişi yaralandı!

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de Ramazan Bayramı ziyaretleri bayramın ikinci gününde de devam ediyor. Kayseri'de güvenlik güçleri bayram öncesinden başladıkları bayram tedbirlerini uygulama ya devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bakan açıkladı, 5 günde bakın kaç kişi yaralandı!

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de Ramazan Bayramı ziyaretleri bayramın ikinci gününde de devam ediyor. Kayseri'de güvenlik güçleri bayram öncesinden başladıkları bayram tedbirlerini uygulamaya devam ediyor. Kayseri'de olduğu gibi tüm yurttada güvenlik güçleri gerekli tedbirleri almasına rağmen 5 günlük bayram tatili bilançosunu Bakan Ali YErlikaya paylaştı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle tüm yurtta vatandaşlar bayramlarını memleketlerinde geçirmek için yola çıkmasıyla şehir içi ve şehirler arası yollarda yoğunluklar oluştu.

İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşları vatandaşların daha güvenli seyahat ederek huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm yurtta çeşitli bayram tedbirleri aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tüm alınan tedbirlere rağmen 5 günlük bayram tatilinin bilançosunu açıkladı.

Bakan Yerklikaya; "Bayram tatilinin ilk 5 gününde toplam 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. 38 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız yaralandı."