Ayşegül Terzi'ye yapılan saldırıya tepkiler sürüyor

Ayşegül Terzi'ye yapılan saldırıya tepkiler sürüyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul’da, iş çıkışı belediye otobüsüne binen hemşire Ayşegül Terzi’ye ’ye ‘şort giydiği için’ tekme atan ve ‘halkı kin ve nefrete teşvik’ten tutuklanan özel güvenlikçi Abdullah Çakıroğlu’na tepkiler sürüyor.  Çeşitli meslek gruplarından kadınlar sosyal ortamda şortlu fotoğraflarını paylaşarak Abdullah Çakıroğlu’na tepki gösterip Ayşegül Terzi’ye de destekte bulunuyorlar. Bunun son örneği ise Doktor Sema Karaoğlu ile İş Kadını Şafak Çivici. Karaoğlu ile Çivici sosyal ortamda şortlu fotoğraflarını paylaşarak Ayşegül Terzi’ye yalnız değilsin mesajı verdiler.

İstanbul’da, iş çıkışı belediye otobüsüne binen hemşire Ayşegül Terzi’ye ’ye ‘şort giydiği için’ tekme atan ve ‘halkı kin ve nefrete teşvik’ten tutuklanan özel güvenlikçi Abdullah Çakıroğlu’na tepkiler çoğalarak sürüyor. Bunun son örneği ise sosyal ortamdaki paylaşımlar. İş Kadını Şafak Çivici şortlu bir fotoğrafını paylaşarak “  Kayseri 15 derece... Şortu giydik. Beğendik'deki kasiyer kız: "Siz yazı bitirmemişiniz, ne güzel" dedi. Hemen sebebini anlattım, cevabı "süper" oldu. Eski Sanayi'deki bir esnafın yorumu: "Aman abla, üşütmeyesin." ... Yani Kayseri'de çok şükür tekne yok, ancak tavsiye var” diyerek şortlu eyleme bu sözlerle  destek verdi.

Saldırıya  bir diğer tepki de Doktor Sema Karaoğlu’ndan geldi. Karaoğlu  da o gün işe giderken giydiği şortu ile fotoğraf paylaşıp “Burası Kayseri, hava soğuk , ama napıyoruz, bugün, işte de olsak hastalarımızla beraber şortumuzu giyiyoruz” dedi.

Sema Karaoğlu’nun takipçileri de gönderinin altına şortlu fotoğralarını ekleyerek Ayşegül terzi’ye şort giydiği için atılan tekmeye tepkilerini  bu şekilde dile getirdiler.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ