Avukat ofisinde ölü bulundu- Aşkın Genç'ten açıklama geldi

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu, Avukat Hüseyin Keskin, iş yerinde ölü bulunmuştu. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, olay yerine giderek, incelemelerde bulundu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Avukat ofisinde ölü bulundu- Aşkın Genç'ten açıklama geldi

Kayseri'de 4 Nisan'da akşam saatlerinde CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu avukat Hüseyin Keskin, avukatlık bürosunda ölü bulunmuştu.

Olay yerine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve çok sayıda CHP'li gitti. Genç, 'Devletimizin görevinin başındadır, aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Olayın her detayını ince ayrıntısına kadar inceletiyoruz. Acımız Büyük, Başkanımızın acısı hepimizin acısıdır. Acımızı bize yakışan şekilde yaşayacağız. Hepimizin başı sağ olsun' ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, 'CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Hüseyin Keskin’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.Hüseyin evladımıza Rabbim’den rahmet, Keskin ailesine ve tüm yakınlarına sabrıcemil ve baş sağlığı diliyorum' diye Keskin ailesine başsağlığı diledi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de 'Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı sayın Feyzullah Keskin beyefendinin kıymetli oğlu Hüseyin Keskin beyin vefat ettiği haberini  büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hüseyin Keskin beyefendiye Allah’tan rahmet Keskin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet çolakbayrakdar da sosyal medya hesabından, üzücü olay sonrası, 'CHP Kayseri İl Başkanı Sn. Feyzullah Keskin'in kıymetli evladı Hüseyin Keskin'in elim bir hadise sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, Keskin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.' paylaşımında bulunarak başsağılı diledi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de üzüntüsünü, şu sözlerle dile getirdi: 'Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı sayın Feyzullah Keskin beyefendinin kıymetli oğlu Hüseyin Keskin beyin elim bir olay sonucunda vefat ettiğini öğrendim. Hüseyin Keskin beyefendiye Allah’tan rahmet Keskin Ailesine ve CHP Kayseri teşkilatına sabır ve  başsağlığı diliyorum.'

Olay, Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Oymak Caddesi'ndeki Sümer Hukuk Plaza A Blokta meydana geldi. Silah sesi duyan vatandaşlar, polise ihbarda bulunmuş, ardından da polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in avukat oğlu Hüseyin Keskin, ofisinde ölü olarak bulunmuştu.

Keskin, Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıkırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avukat ofisinde ölü bulundu- Aşkın Genç'ten açıklama geldi