Avukat çiftin nikahını başkan kıydı

Başkan Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Baro'suna bağlı Avukatlar Mehmet Murat Çiftci ile Esra Sarıbal'ın nikahını kıydı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Avukat çiftin nikahını başkan kıydı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili genç avukatlar Mehmet Murat Çiftçi ile Esra Sarıbal, dünya evine girdi.Avukat çiftin nikahını başkan kıydı Genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kıydı. Avukat çiftin nikahını başkan kıydıİdeal Düğün Salonunda gerçekleşen nikah törenine Baro Başkanı Ali Köse, gelin ve damadın yakınları katıldı. Nikah şahitliklerini AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, gazeteci Osman Çiftci, Nuri Tacettin, Yunus Emre Yaşar ve Hatice Temiz yaptı.
Kayseri Baro'suna bağlı olanlar Avukatlar Mehmet Murat Çiftci ile Esra Sarıbal'a Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ömür boyu sürecek mutlu bir birlikteliğin ilk adımını attıkları için tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Avukat çiftin nikahını başkan kıydıNikah töreninde konuşan Başkan Palancıoğlu, "Bugün burada, sevgi dolu bir çiftin birlikteliğine tanık olduk, mutluluklar. Mehmet Murat Bey ve Esra Hanım, sizin için en iyi dileklerimle evliliğinizi resmiyete döküyorum. Umarım bu güzel yolculuğunuzda Allah bahtiyareylesin" dedi. Avukat çiftin nikahını başkan kıydıMehmet Murat Çiftci ile Esra Sarıbal çifti, nikah töreninin ardından yakın dostları ve aileleriyle birlikte müzik eşliğinde önce dans, ardından da halay ve oyun havalarıyla eğlendi.Avukat çiftin nikahını başkan kıydıDüğünde gelin ve damadın yakınları büyük bir coşkuyla davul ve zurna eşliğinde eğlendi.
Eşsiz bir anı yaşayan Çiftci ve Sarıbal ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Damadın babası Ali Çiftci, genç çifte altın tavsiyelerde bulundu ve mutluluk diledi. Gelinin babası Ahmet Sarıbal da çocuklarının mutlu gününde büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, hayırlı uğurlu olsun, temennisinde bulundu. Avukat çiftin nikahını başkan kıydıBu özel günlerini sevdikleriyle paylaşan çift, yeni yaşamlarına mutlu ve umut dolu bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyor.