AVM'de skandal olay! Cep telefonu ile yakalandı...

Kayseri'de bulunan bir AVM'de 23 Şubat Cuma günü skandal bir olay yaşandı. Ortaya atılan iddiaya göre Bir vatandaş erkekler tuvaletinde cep telefonu ile 9 yaşında bir çocuğun videosunu kaydederken yakalandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

AVM'de skandal olay! Cep telefonu ile yakalandı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bulunan bir AVM'de 23 Şubat Cuma günü skandal bir olay yaşandı. Ortaya atılan iddiaya göre bir vatandaş erkekler tuvaletinde cep telefonu ile 9 yaşında bir çocuğun videosunu kaydederken yakalandı. Olay AVM'nin yemek katında bulunan erkekler tuvaletinde Cuma günü akşam saat 19.30 civarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre yan tuvaletin altından tuvalete giren herkesin videosunu çeken şahıs 9 yaşındaki M.Ö.'nün dikkati sayesinde fark edildi. M.Ö.'nün ailesi polis çağırarak şahsı yakalattı.

Haber Merkezimize ulaşarak açıklamlarda bulunan anne G.Ö. yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "AVM tuvaletinde bir sapık yan tuvaletin altından giren herkesin videosunu çekmiş. Benim 9 yaşındaki oğlum fark etti ve yapanı polis çağırıp yakalattık. Oğlum psikolojik olarak çok etkilendi. Sapığın telefonu erkeklerin videolarıyla dolu. Cami ve AVM tuvaletlerinde yüzlerce kişiyi çekmiş ve kimse fark etmemiş. Karakolda erkeklere meyli olduğunu söylemiş. Kim bilir kaç çocuğu böyle taciz etti. Adalete o kadar güvenmiyoruz ki serbest kalıp kaldığı yerden devam etmesinden korkuyoruz. 23 Şubat Cuma akşamı saat 19.00-20.00 arası forum yemek katında erkekler tuvaletini kullanan varsa Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şahsın telefonunda kendi videoları varsa şikayetçi olsunlar. Herkes tedbirli olsun. Olay şuan yargıda."