Atsız'dan dikkat çeken iddia: O mahallede oturanlar su faturası ödemiyor

Kayseri'de kapatılan İl Özel İdaresi'nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Atsız, hangi mahallede su faturası ödenmediğini iddia etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Atsız'dan dikkat çeken iddia: O mahallede oturanlar su faturası ödemiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kayseri’nin en zenginlerinin Becen Mahallesi’nde yaşayanlar olduğunu ve burada yaşayanların su parası ödemediğini iddia eden Atsız, “fakirin suçu ne?” diye sordu. 

Atsız,  “Sahipsiz Kayseri’mde şehrin en zenginlerinin villalarda oturduğu Becen Mahallesi’nde devlete beş kuruş ödemeden bağ bahçe sulandığını, içme suyu içildiğini biliyor muydunuz? Peki garip köylünü fakirin, fukaranın, gurabanın suçu nedir, zengin olmamak mı? Niçin Allah’ın suyu zengine bedava da fakire paralı, köylüye paralı?” açıklamalarında bulundu. 

İşin içerisinde siyasi ya da ticari bir rant olup olmadığını da sorgulayan Atsız, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; “Hatta su borcu nedeniyle niçin çiftçiler traktör satarken zengine bedava? Bu işin içinde siyasi rant, ticari rant mı var ve trilyonlar mı dönüyor? Sahipsiz Kayseri’mde fakirin fukaranın kul hakkı olan suyla sulanan o bağ bahçelerde yetişen meyve, sebze helal olur mu? Fakir hakkına tecavüzle elde edilen suyla alınan abdest gusül geçerli olur mu?”
 

Atsız'dan dikkat çeken iddia: O mahallede oturanlar su faturası ödemiyor