Ataş'tan sert tepki: İYİ Parti'ye ilgi artıyor! Nifak sokamayacaksınız, başaramayacaksınız!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Son günlerde bazı çevreler genelde ve yerelde partimize nifak sokmak, algı oluşturmak için büyük mücadele veriyor. Bunlar kimi zaman 'siyasetçi' kimi zamanda 'gazeteci' görünümlü hatta bazen de başka bir görünüme de bürünebiliyorlar. Zamana, mekana, döneme ve menfaat düzenine göre rahat şekil alabilen, her an kılık değiştirme özelliğine sahip olan bu kişilerin talimatlı girişimleri bilinmelidir ki, beyhude çabadır.

Ataş'tan sert tepki: İYİ Parti'ye ilgi artıyor! Nifak sokamayacaksınız, başaramayacaksınız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partiye ülke genelinde ve Kayseri'de yoğun ilgi olduğunu belirterek, birlik beraberlik içerisinde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Kayseri’de de parti teşkilatları ile sürekli istişare toplantıları yaptıklarını dile getiren Ataş, bu kez de İl Başkanı Sebati Ataman'ın yanı sıra ilçe başkanları ve merkezdeki belediye meclis üyeleri ile bir araya geldiklerini söyledi. Ataş, “Sık sık partililerimizle de bir araya geliyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızı da ziyaret ediyoruz. İYİ Parti halkın sesi olmaya devam ediyor. Halkın dertlerine çözüm arayan partimize olan ilgi de her geçen gün artıyor. Yapılan anketler de bunu gösteriyor. Ancak son günlerde bazı çevreler genelde ve yerelde partimize nifak sokmak, algı oluşturmak için büyük mücadele veriyor. Bunlar kimi zaman ‘siyasetçi’ kimi zamanda ‘gazeteci’ görünümlü hatta bazen de başka bir görünüme de bürünebiliyorlar. Zamana, mekana, döneme ve menfaat düzenine göre rahat şekil alabilen, her an kılık değiştirme özelliğine sahip olan bu kişilerin talimatlı girişimleri bilinmelidir ki, beyhude çabadır. İYİ Parti’nin yükselişini, birlik ve beraberliğini kimse bozamayacak. İYİ’ler her geçen gün güçlü bir şekilde geliyor. Bu iktidarın da sonu gelmiştir. Millet seçimi bekliyor. Aldatan bu iktidara gereken cevabı vatandaşımız sandıkta verecek” diye konuştu.
"TEŞKİLATLARIMIZLA  BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de de istişare toplantılarına devam ettiklerini söyledi.  “İl, ilçe teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle bir araya geliyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz” diyen Ataş, “Yaptığımız değerlendirme toplantıları oldukça faydalı geçiyor. Bu toplantılarda partililerimizle birlikte vatandaşın sıkıntılarını konuşuyor, aynı zamanda yapılması gerekenleri planlıyoruz. İl ve ilçelerdeki İYİ Parti kadroları her zaman her yerde sahada ve sahada olmaya devam edecek. Bu amaç doğrultusunda ülkenin her alanda iyi olması için mücadele eden emektar partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah il, ilçe yöneticilerimiz, gençlik ve kadın teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, gönüllülerimiz yani hep birlikte Kayseri’mizi ülkemizi hak ettiği noktalara taşıyacağız. Ülkeyi ve bu milleti adaletsizliğe, hukuksuzluğa, yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara, ballı maaşlara, pudralı hayatlara mahkum eden saray sakinlerinden hesap soracağız. İşçinin, çiftçinin, memurun, işsizin kısacası her kesimin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Milletin kürsüsünü millete bırakarak bu ülkeyi yönetenlere sesleniyoruz ve seslenmeye de, gerçekleri göstermeye de devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte Doğu illerimizde ziyaretlerimiz olacak. O ziyaretlerin ardından da Kayseri merkez ve ilçelerinde istişare toplantılarımıza ve ziyaretlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


MİLLETVEKİLİ ATAŞ, AKŞEKER’LE BİRLİKTE DOĞU İLLERİNİ ZİYARET EDECEK
Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yoğun programlarına Kayseri’nin yanı sıra diğer illerde de devam ediyor. İYİ Parti'de Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini de yapan Milletvekili Ataş, Doğu ve Güneydoğu’daki illerden de sorumlu.
Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri gibi illerden de sorumlu olan Milletvekili Ataş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu illere yapacağı ziyaretlere de eşlik edecek. Ataş, Kayseri’deki yoğun  toplantıların ardından İYİ Parti Lideri Akşener’in, Hakkari, Siirt, Batman gibi illere yapacağı ziyaretlere de eşlik edecek.