Ataş'tan Kayseri'deki çirkin saldırıya tepki: İhanettir

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, dün öğle saatlerinde Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na yapılan çirkin saldırılı sert bir kınadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ataş'tan Kayseri'deki çirkin saldırıya tepki: İhanettir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na bugün öğle saatlerinde çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı’na balta ile zarar vermeye çalışan iki kişi çevredeki vatandaşlarının ihbarının ardından polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çirkin saldırıya ise CHP, MHP, ve AK Parti’nin ardından İYİ Partiden tepki geldi. 

Ataş: Lanetliyorum!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, çirkin saldırıya ilişkin, “Memleketim Kayseri'de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne yapılan menfur saldırıyı en sert şekilde lanetliyorum! Bu alçakça saldırı, Türkiye Cumhuriyetine ve milli değerlerimize yapılmış bir ihanettir. Faillerin en ağır cezayı almaları için gereken tüm adımlar atılmalıdır. 
Atatürk'ün dediği gibi, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." dedi.