Ataş, "Biz öneriyoruz onlar reddediyor"

Ataş, &quotBiz öneriyoruz onlar reddediyor"
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, il ve ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Toplantıda yerel seçim çalışmaları ve aday belirleme süreci ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ataş, ayrıca CHP ile ittifak görüşmeleri ile ilgilide parti teşkilatlarını bilgilendirdi.

Diğer yandan İYİ Parti olarak vatandaşın sorunlarının çözümü için Meclis’te çalıştıklarını ve öneri sunduklarını ifade eden Ataş, EYT ve Asgari Ücretin iyileştirilmesi tekliflerini örnek vererek, “Ne yazık ki gündeme getirdiğimiz çözüm önerileri, AK Parti ve MHP’nin oyları ile reddediliyor” diye konuştu.

 

 

 

 

 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Kayseri il ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Parti binasında yaklaşık 4 saat süren toplantıda yerel seçim çalışmaları ve aday belirleme süreci masaya yatırıldı.

Parti yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunan Ataş, “Kayseri İl Teşkilatımızda İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımızla beraber yerel seçimlere yönelik planlama ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik.Amacımız yerel yönetimlerde de vatandaşımızı iyilerle buluşturmak” dedi.

Diğer yandan Ataş, toplantıda CHP ile yapılan ittifak görüşmeleri ile ilgili de parti teşkilatlarını bilgilendirdi.

İYİ Parti olarak vatandaşın sorunlarını  da Meclis’te gündeme getirdiklerini ifade eden Milletvekili Ataş, “Ne yazık ki gündeme getirdiğimiz çözüm önerileri, AK Parti ve MHP’nin oyları ile reddediliyor. Biz bu yola çıkarken ülkenin ve vatandaşın yararına olan her konuda ön yargılarla ya da başka kaygılarla hareket etmeden destek vereceğimizi belirttik. Ne yazık ki bazıları ülke ve vatandaşın yararına olacak önerilerimizi siyasi kaygılarla kabul etmiyor. Hal böyle olunca vatandaşımız olumsuz etkileniyor, hayaller yine erteleniyor. Örneğin Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili önerimiz reddedildi, yine asgari ücretle çalışanların gelir seviyelerinin iyileştirilmesi ve asgari ücrette vergi alınmamasına yönelik önerimiz de AK Parti ve MHP oyları ile reddedildi. Ama biz her şeye rağmen vatandaşın iyiliği için çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü vatandaşımıza sözümüz var.” dedi.