Ataman'dan, Elitaş tepkisi: Ayak yapmayın...

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez'in, FETÖ'den ceza almasının ardından tartışmalar sürüyor...

Ataman'dan, Elitaş tepkisi: Ayak yapmayın...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Canıtez'in de yer aldığı Şeker yöneticilerinin duruşmadan bir hafta önce AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı Meclis'te ziyaret etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

ELİTAŞ, ZİYARETİ PAYLAŞTI

Dün Canıtez'in, ilişiğinin kesildiğini açıklayan Şeker yönetiminin ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Elitaş, şu ifadeleri kullandı: Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. 
CANITEZ FETÖ’DEN CEZA ALINCA: MASUM BİR ZİYARET DEĞİL... 
Canıtez'in, yargılandığı FETÖ davası sonrasında 6 yıl 3 ay ceza alması ve ziyarete ilişkin tepkilerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Partili Elitaş, bu kez de  "FETÖ davasından yargılanıp ceza alan birisini ‘hayırlı olsun ziyareti’ adı altında yanıma getirip fotoğraf çektirmek masum bir ziyaret olarak kabul etmek mümkün değildir” dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI SEBATİ ATAMAN: AYAK YAPMAYIN... 
Ortaya çıkan bu tablonun ardından İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Elitaş'ı bu açıklamasına tepki göstererek, "Ayak yapmayın, siyasi ayakları bulun" dedi. Ataman, şu ifadeleri kullandı: Sayın Elitaş sen bu şahsın FETÖ'den yargılandığını bilmiyor muydun? Kayseri Şeker' den çıkmayan siz değil misiniz? Yerel medya defalarca yazmadı mı? Kayyum atarken bunları hiç mi araştırmadınız? AYAK yapmayın, siyasi ayaklar(?)ı bulun..

 

L