Atama kararları yayımlandı! Kayserili ismin yeni görevi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de bazı atama kararları yer aldı. Atama kararlarıyla Kayserili Metin Feyzioğlu'nun yeni görevi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Atama kararları yayımlandı! Kayserili ismin yeni görevi belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararlarında Kayserili ismin yeni görevi dikkat çekti. Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi olan Egemen Bağış merkeze çekilirken yerine Metin Feyzioğlu atandı. 

Atama kararları yayımlandı! Kayserili ismin yeni görevi belli oldu

Metin Feyzioğlu kimdir?

7 Temmuz 1969 yılında İstanbul’da doğan Metin Feyzioğlu, Türk ceza hukuku profesörü, diplomat ve Türkiye Barolar Birliği eski başkanıdır. Turan Feyzioğlu’nun torunu olan Metin Feyzioğlı, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı görevini 2013-2021 yılları arasında sürdürmüştür. 2012 yılında Bilim Yönetiö ve Kültür Platformu kontenjanından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi de olan Feyzioğlu, 2019 yılında istifa etmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 30 Ekim 2022 yılında Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliğine atanmıştır. Son olarak ise bugün itibariyle Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine atandı. Feyzioğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.