Atama kararları yayımlandı, hangi ilçelerin kaymakamları değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 20 ilde yeni vali yardımcıları ve 127 ilçeye yeni kaymakamlar atanmıştır. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Atama kararları yayımlandı, hangi ilçelerin kaymakamları değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Adana, Iğdır ve Siirt illerine yeni emniyet müdürleri, 20 ilde yeni vali yardımcıları ve 127 ilçeye yeni kaymakamlar atanmıştır. Bu atama kararları, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddelerine dayanarak gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca, Kayseri ilinde de bazı önemli atamalar yapılmıştır. İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, Kars Vali Yardımcılığına atanırken, Hacılar eski Kaymakamı Haluk Sezen Nevşehir Vali Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Niğde Valiliği Kaymakam Adayı Mesut Bolat Pınarbaşı Kaymakamı olarak atanırken, Burdur Valiliği Kaymakam Adayı Ali Buzkaya Tomarza Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir. Kayseri Valiliği Kaymakam Adayı Mustafa Babacan ise Kırıkkale Delice Kaymakamı olarak atanmıştır.