'At hırsızı' benzetmesi

'At hırsızı' benzetmesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, partisindeki bayramlaşma programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız, bir süre önce AK Parti’den ihraç edilen ve daha sonra da hakkındaki bazı iddialar ve süren davalar nedeniyle İçişleri Bakanlığınca görevden alınan Sarıoğlan eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile ilgili sert konuştu. Yıldız, “Hepiniz biliyorsunuz Sarıoğlan’da bir değişiklik oldu. Adını anmak istemediğim ama söylemeden geçemediğim, at hırsızlarının yerine dürüst insanlarla beraber Ak Parti yoluna devam edecek” dedi.

 Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bayramlaşma, bayramın 1’inci günü yapıldı. Bayramlaşma programına eski Bakan ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ın yaptığı açıklamalar damgasını vurdu.

MHP’den Sarıoğlan’a belediye başkanı seçilen, daha sonra da Ak Parti’ye geçen  bir süre önce de partiden ihraç edilip, ardından İçişleri Bakanlığınca da hakkındaki davalar nedeniyle  görevden el çektirilen Ali Osman Yıldız ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Yıldız, “At hırsızı” benzetmesi ile akıllarda soru işaretleri bıraktı.

 “ADINI ANMAK İSTEMEDİĞİM AMA…”

AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, şunları söyledi: “Hepiniz biliyorsunuz Sarıoğlan’da bir değişiklik oldu. Adını anmak istemediğim ama söylemeden geçemediğim, at hırsızlarının yerine dürüst insanlarla beraber Ak Parti yoluna devam edecek. Ve bunu hep birlikte destekleyeceğiz. Herhangi birimiz Bakan, milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, ilçe başkanının yanlışı varsa düzelteceğiz, Ak Partinin Ak alınlı yürüyüşüne hep beraber bu sayede katkı koyacağız. Ama dürüst giden insanlar varsa da onları omuzlarımızda hep beraber taşıyacağız. O yüzden, bu yürüyüş dürüst insanların, anlı açık yüreği ak insanların yürüyüşüdür.”

“KİMLER HANGİ KUYUYA TAŞ ATTIKLARINA İYİ BAKSINLAR”

Yıldız, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ve bugün 14’üncü gününe giren “Adalet Yürüyüşünü de”  eleştirdi. Yıldız,  "Biz ak yürüyüşe devam ederken farklı yürüyüşlerle Türkiye'nin gündemini değiştirmek isteyenler var. Kimler hangi kuyuya taş attıklarına iyi baksınlar. Bizim yürüyüşümüz dürüst insanların hamdolsun anlı açık, yüreği ak insanların yürüyüşüdür.”  ifadelerini kullandı.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ