Asbaşkan Ali Hızar'dan dikkat çeken açıklama

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar, Kayserispor taraftarı Kapalı Kale'nin etkinliğine katılacağını duyurdu. Hızar, 'Hep birlikte daha güzel günlere inşallah. Büyük Kayserispor için el ele.' dedi. Detaylar Kayseri haberimizde!

Asbaşkan Ali Hızar'dan dikkat çeken açıklama

Süper Lig'de zor günler yaşayan Kayserispor'a taraftar sahip çıkmaya devam ediyor. Kapalı Kale, 21 Ocak Pazar günü Kayserispor Buluşma Noktasında toplanıp, kulüp tesislerine giderek moral ziyareti gerçekleştirecek. Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar da, taraftar buluşmasına katılacağını duyurdu. 

Hızar, taraftarlarıyla bir araya gelerek takıma İstanbulspor maçı öncesi moral desteği sağlamak amacıyla buluşmaya katılacağını duyurdu. Taraftar grubuyla birlikte Kayserispor Buluşma Noktası'nda bir araya gelecek olan Hızar, bu özel etkinlikte futbolcularla bir araya gelerek takımı için destek verecek. Hızar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Değerli Kayserispor’a gönül verenler, takımımıza moral amaçlı destek olalım. Ben de orada olacağım. Kayseri Sevdalıları, hep birlikte daha güzel günlere inşallah. Büyük Kayserispor için el ele.' ifadelerini kullandı.

Taraftar buluşması, Pazar günü saat 15.30'da Kayserispor Buluşma Noktası'nda gerçekleşecek. Taraftar özel araçlar ve otobüsler eşliğinde tesislere gidecek. Taraftarlar, etkinlik öncesinde sosyal medya üzerinden #Kayserispor, #TaraftarBuluşması etiketlerini kullanarak paylaşımlar yapılması yönünde mesaj paylaştı.