Arslantaş:'Hiç olmadığımız kadar güçlü olmalıyız'

Arslantaş:'Hiç olmadığımız kadar güçlü olmalıyız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

ÖKİ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili ve MHP İl Başkan yardımcısı Mustafa Arslantaş, 15 Temmuz’un yıldönümünü 38 Kent TV ve Kayseri Olay’a  değerlendirdi.

ÖKİ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Arslantaş, hiçbir dış güç Türkiye Cumhuriyetini parçalayamayacağını dile getirerek,her gün Türk milletinin askeri ve bekçisi olduklarını söyledi.

15 Temmuz hain darbenin yıl dönümü nedeniyle, ÖKİ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili ve MHP İl Başkan yardımcısı Mustafa Arslantaş, 38 Kent TV’ye özel açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’da Türk Milletinin birlik içinde gereli dersi verdiğini dile getiren Arslantaş, Türkiye Cumhuriyeti devletini hiç kimse bölemeyeceğini dile getirdi.

Arslantaş: “Ülke tarihinde belki göremeyeceğimiz, böyle bir ihanetin olmadığı bir kalkışma oldu. 15 Temmuz’dan sonra Türk Milleti kenetlendi. Ve çok hızlı bir şekilde yaralarını sarmayı bildi. 15 Temmuz’u yapmaya kalkan hainlere en kısa sürede Türk Milleti gereken cevabı da verdi. Hiç kimse şunu unutmasın ki, Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölemez. Milli Birlik ve Beraberliğimizi hangi odaklar gelirse gelsin bölemez. Bu birlik ve beraberliğimize kim saldırırsa saldırdın başarıya ulaşamayacak.”dedi.

Hangi odaklar gelirse gelsin Türkiye Cumhuriyetini parçalayamayacaklarını dile getiren Arslantaş, her gün Türk milletinin askeri ve bekçisi olduklarını söyledi.

Arslantaş şunları söyledi: “ Hiç olmadığımız kadar güçlü olacağız. Öncelikle bu birlik ve beraberlik için Türk Milletine teşekkür ediyorum. Biz sadece bir gün değil, her gün milletimizin askeriyiz ve bekçisiyiz.”diye konuştu.