Arıkan, iktidara kayıp çocuklar için seslendi: Arık bu mecburiyet!

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Narin'den gelen acı haberin ardından konuştu: İktidarın artık bu konuda detaylı ve kapsayıcı bir çalışma yapması mecburiyettir. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Arıkan, iktidara kayıp çocuklar için seslendi: Arık bu mecburiyet!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin'den gelen acı haber geldi. 19 gün sonra Narin Güran’ın cansız bedeni yaşadığı köye yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan gölet yanında bir çuval içinde bulundu.

Konunun takipçisi olacağız

Yaşanan bu acı gelişmenin ardından Saadet Partisi (SP) Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 'Hepimizin canlı olarak bulunması için dua ettiği Narin Güran yavrumuzun cesedine ulaşılması hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Konunun takipçisi olacağımızı ve sorumlularının adalet önüne çıkarılması için çalışacağımızı belirtmek isterim' dedi.

Arıkan, iktidara kayıp çocuklar için seslendi: Arık bu mecburiyet!

Arıkan, AK Parti iktidarına seslendi

'Ülkemizin önemli sorunlarından biri olan çocuk kayıpları maalesef ki Narin olayıyla birlikte bir kez daha yüreklerimizi dağladı' diyen Arıkan, 'İktidarın artık bu konuda detaylı ve kapsayıcı bir çalışma yapması mecburiyettir. Bir daha benzeri olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Hepimizin başı sağolsun' diye konuştu.