Arıkan: İktidar yoksuldan alıp zengine veriyor!

Saadet Partisi Genel Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 'Faiz lobilerine ve rant odaklarına aktardığınız paralar insanımızın alınteri, tüyü bitmemiş yetimlerin rızkıdır.' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Arıkan: İktidar yoksuldan alıp zengine veriyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkanvekili, Kaysreri Milletvekili Mahmut Arıkan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi. İktidarın yoksuldan alıp zengine verdiğini yönündeki açıklamasıyla dikkat çeken Arıkan, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi: 
‘Yıllardır yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapacak projeleri hayata geçiren iktidarın vergi politikası da ne acıdır ki aynı anlayışla uygulanmaktadır. Onlarca milyar TL kazanan şirketlerden alınmayan vergiler asgari ücretliden, memurdan ve eve ekmek götürme derdinde olan insanlarımızdan alınmaktadır. Her fırsatta vergiyi tabana yayacağını söyleyen ekonomi bakanına sormak istiyorum; siz şirketlere mi yoksa aziz milletimizin çıkarına mı hizmet ediyorsunuz? Sildiğiniz 660 milyar TL'lik vergi, yarını görme umudunu yitirmiş insanımızın hakkıdır.

Faiz lobilerine ve rant odaklarına aktardığınız paralar insanımızın alınteri, tüyü bitmemiş yetimlerin rızkıdır. Bu düzende ne enflasyon düzelecek ne de faiz düşecektir. Çünkü amaç yaşanabilir bir Türkiye değil, belli odakların insanımızın emeğini daha çok sömürmesidir. Bu gidişata son verecek olan elli yıllık tecrübeye sahip Milli Görüş anlayışıdır. Üretimi, teknolojiyi, alinterini ve insanımızı önceleyerek adil bir bölüşümü mümkün kılacağız. Necmettin Erbakan Hocamızın ülkemize yaptığı hizmetler, bu topraklarda tekrar hayata geçecektir.