Arıkan: Hayır olur inşallah

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da oyunu kullandı. Milletvekili Arıkan, 'Hayır olur inşallah' mesajı paylaştı. Haberin detayları Kayseri haber bülteninde.

Arıkan: Hayır olur inşallah
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan sandık başına giderek, oyunu kullandı. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, kızı Neva, eşi Hülya Arıkan ile birlikte oyunu  Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda kullandı. 1246 nolu sandıkta oyunu kullanan Arıkan,  'Hayır olur inşallah' mesajı paylaştı. Arıkan, 'Hayır umduk, hayrolur inşallah' ifadelerini kullandı. 

Mahmut Arıkan kimdir?

Kayseri – 1977, Osman, Saliha.İnşaat Mühendisi; İlk ve ortaöğrenimini Kayseri’de tamamladı. Kayseri İmam-Hatip Lisesini ve Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev aldı. Saadet Partisinin kuruluşundan itibaren gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Saadet Partisi Genel İdare Kuruluna seçildi ve genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce bilen Arıkan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Arıkan da oyunu kullandı!