Arıkan'dan yola devam mesajı

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Milletvekili Arıkan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Arıkan'dan yola devam mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Burada gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Milletvekili Arıkan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Konuşmasına küresel yolsuzlukta Türkiye’nin 180 ülke arasında 115. sırada olduğunu söyleyerek başlayan Arıkan, “Yolsuzlukla Mücadelede durum çok vahim. Küresel Yolsuzluk Algı Endeksine göre, Türkiye 180 ülke içerisinde 115. sırada. Bu sırayı Ekvator, Endonezya, Sri Lanka, Malavi ve Filipinler ile paylaşıyoruz." dedi. 

Arıkan konuşmasında enflasyon rakamlarına da değinerek, "Enflasyon rakamları;  2024’te % 38, 2025’te % 14, 2026’da %9 olacakmış. Biz Sn. Karahan’ın masasındaki dosyaları karıştırdığını düşünüyoruz. Bu rakamlar olsa olsa AK Parti’nin sonraki yıllardaki anket sonuçları olacaktır." ifadelerine yer verdi.

“Hem dünyamız hem de Türkiye’miz için bu karamsar tablodan elbette bir çıkış yolu vardır. O da Saadet Partimizin iktidarıdır.” diyen Arıkan açıklamasını şöyle sürdürdü; “Ülkemizin ve bölgemizin içerisinde bulunduğu badireleri yine inançlı kadrolar olarak, bizler omuz omuza çözeceğiz. Bizim başka Genel İdare Kurulumuz olmak üzere, başkanlık divanımızda, politika kurullarımızda, il başkanlarımız arasında alanında uzman, deneyimli ve en önemlisi salih niyetli çok arkadaşımız bulunuyor. Bundan sonraki süreçte tek bir arkadaşımızı geride bırakmadan, kolektif bir akıl ve samimiyetle Türkiye’ye ışık olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle yeni başkanlık divanı üyelerimizi yeni il başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”