Arıkan'dan misilleme

ABD Kongresi'nde bir konuşma yapan ve dakikalarca alkışlanan İsrail Devlet Başkanı Netanyahu'ya bir tepki de Saadet Partisi Genel Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arıkan'dan misilleme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul’unda konuştu. 

Milletvekili Arıkan konuşmasında, ABD Kongresi’nde bir konuşma yapan ve dakikalarca alkışlanan İsrail Devlet Başkanı Netanyahu’ya değindi. Netanyahu’nun sözlerini Meclis’te gündeme getiren Arıkan’dan dikkat çeken bir teklif geldi. Arıkan konuşmasında,”İsrail Devlet Başkanı Netanyahu Amerika Birleşik Devletleri Kongresinde bir konuşma yaptı. Ve dakikalarca ayakta alkışlandır. Diyor ki: ‘Amerika ve İsrail birlikte durmalıdır. Çünkü biz bir arada durduğumuzda biz kazanıyoruz, onlar kaybediyor.’ Ben de şunu teklif ediyorum. Gelin Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbası Buraya Türkiye Büyük Millet Meclisine davet edelim. Ve diyelim ki: Türkiye ve Filistin birlikte durmalıdır. Çünkü biz bir arada durursak İnsanlık kazanır. Vicdan kazanır. Savaş suçluları kaybeder. Bu duruş dünyaya önemli bir mesaj olacaktır.”