Arıkan'dan iktidara tepki: Tarih sizi affetmeyecek!

Saadet Partisi Genel Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, İsrail'e savaş teknoloji satan firmaların İstanbul'daki savunma sanayi fuarında yer almasına tepki göstererek, iktidara, 'tarih sizi affetmeyecek, mâşerî vicdanda açtığınız yara hiç geçmeyecek' diye seslendi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Arıkan'dan iktidara tepki: Tarih sizi affetmeyecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı-SAHA EXPO’da İsrail’e savaş teknolojileri ve silah satan firmaların yer alması tepkileri de beraberinde getirdi.

Arıkan'dan iktidara tepki: Tarih sizi affetmeyecek!

Protesto eden aktivistler gözaltına alınırken Saadet Partisi Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da söz konusu firmaların fuarda yer almasını eleştirerek, ‘İktidar, siyonist İsrail'in onlarca masumu katlettiği bir günde Filistin yanlısı eylem yapanları göz altına alıyor. Kardeşlerimize ölüm saçan silahları satanların SAVUNMA SANAYİ FUARINDA ne işi var? İhanetleriniz hiç bitmeyecek mi? Bir gün olsun hesapsız kitapsız mazlumdan yana saf tutmayacak mısınız? İyi bilin ki siz emperyalizmden, siyonizmden ve soykırımdan tarafsınız. Ne aziz milletimiz ne de bizler bu işbirlikçi tutumunuzu unutmayacağız. Filistin'e zafer elbette nasip olacaktır. Fakat tarih sizi affetmeyecek, mâşerî vicdanda açtığınız yara hiç geçmeyecek.’ sözleriyle tepkisini dile getirdi.