Arık, Ertekin'in işaret ettiği o retweetini sildi

CHP Kayseri Milletekili Çetin Arık, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in basın toplantısında işaret ettiği FETÖ'nün yayın organında yayınlanan haberinin retweetini sildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arık, Ertekin'in işaret ettiği o retweetini sildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bilindiği gibi CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, TBMM’de Erciyes Anadolu Holding ile ilgili takım iddialar ortaya atmıştı.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in basın toplantısı ile cevap verdiği Çetin Arık, Ertekin’e yönelik açıklamalarını sürdürürken, Ertekin’in basın toplantısında işaret ettiği bir retweetini sildi.

Ertekin, basın toplantısında Arık’ın holding ile ilgili iddialarının FETÖ’nün yayın organında haber yapılarak tweet atıldığını belirterek, Arık’ın da FETÖ’nün yayın organının tweetini retweet yaptığını şu sözlerle eleştirmişti:

“Bakın Bold Fetullah Gülen terör örgütünün yayın organı. Bold Medya Fetullah Gülen terör örgütünün yayın organı.

Ve Türkiye Cumhuriyeti milletinin, Kayseri’deki vatandaşların oyu ile seçilmiş olan bir milletvekili sırf söylediğini yazdı diye bir terör örgütünün yayın organı ile aynı noktaya geldi diye bu tweeti retweetleyebiliyor… Bunu da sizlerin takdirine bırakıyorum.”

Ertekin’in açıklamasının ardından CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Bold Medya tweetine yaptığı retweeti geri alarak sildiği görüldü.