Arık: Azmettiricileri derhal hesap vermelidir

 Arık: Azmettiricileri derhal hesap vermelidir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik çirkin saldırının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Şehidimizin cenazesini provake eden, bu kalleş saldırının failleri ve azmettiricileri derhal hesap vermelidir” dedi.

Arık, açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Türkiye'de barış ve huzur ortamını baltalamak isteyenlerin sürekli hedef gösterdiği Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, yapılan çirkin saldırıyı lanetliyorum. Şehidimizin cenazesini provake eden, bu kalleş saldırının failleri ve azmettiricileri derhal hesap vermelidir” Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, "Kılıçdaroğlu’na yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Kaleminden ve ekranından millete nefret akıtan provokatörler, bu toprakların helâl süt emmiş çocuklarını kandıramayacaktır" dedi.

  "NEFRETİNİZ KAYBEDECEK"

Saldırı sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise birlik beraberlik mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, "Şehit bizim şehidimiz. Bu ülkenin insanlarını karşı karıya getiremeyeceksiniz, kardeşi kardeşe kırdırmayacaksınız, yıllardır bu ülkeyi kutuplaştıranlar, bölenler değil birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik kazanacak nefretiniz kaybedecek"  ifadelerini kullandı.