Aralarında Kayseri'nin de olduğu 45 ilde dev operasyon! Milyonlarca ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'nin aralarında bulunduğu 45 ilde zehir tacirlerine yönelik 'NARKOÇELİK-25' operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haberinde.

Aralarında Kayseri'nin de olduğu 45 ilde dev operasyon! Milyonlarca ele geçirildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kayseri’nin de bulunduğu 45 ilde zehir tacirlerinin yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik ‘NARKOÇELİK-25’ operasyonu düzenlendiğini paylaştı. Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, operasyonlar çerçevesinde 538 kg uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 320 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını aktardı. 

“Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" diyen Yerlikaya, operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi:
"Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca; 765 ekip ve bin 910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkâri, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır olmak üzere 45 ilde 'Narkoçelik-25' operasyonları düzenlendi.