Araç kazasında Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Ağrı'da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Araç kazasında Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Ağrı'da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Ağrı'da meydana gelen araç kazasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Araç kazasında Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Milletvekili Genç: "Ağrı’da meydana gelen araç kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş’e Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ağrı’da meydana gelen araç kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."