Araç Kaplama Reklam Çeşitleri Nelerdir?

Günümüz teknolojisi ile tüm araç modellerinde reklam olarak araç kaplama türlerini araştırabilir ve renk değişim uygulamalarından tutun da araçlarınızda bir görselin, iş yerinize ait faaliyetlerin yer alacağı şekilde de tamamen kaplatarak reklam alanı yaratmayı da başarabilirsiniz.

Araç Kaplama Reklam Çeşitleri Nelerdir?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Araç giydirme ya da araç kaplama olarak da bilinen, günümüz şartlarında reklam modelleri arasında hareketli reklamlardan biri olarak da bildiğimiz bu reklam çalışmaları, açık hava reklam modellerinden biridir. Amaca uygun şekilde hizmet edecek olan araç kaplama modelleriyle beraber, tüm mecralarda kullanabileceğiniz gibi aracınızda istediğiniz alanda ne gözükmesini isterseniz buna karar vererek dilediğiniz her şehirde, ilçede gezerek reklamlarınızın açık alanda olmasını sağlamış oluyorsunuz.

Günümüz teknolojisi ile tüm araç modellerinde reklam olarak araç kaplama türlerini araştırabilir ve renk değişim uygulamalarından tutun da araçlarınızda bir görselin, iş yerinize ait faaliyetlerin yer alacağı şekilde de tamamen kaplatarak reklam alanı yaratmayı da başarabilirsiniz. Birçok kişiye ulaşabilme konusunda faydalanacağınız araç giydirme görselleri sayesinde kaplama işlemlerinizi isteğe bağlı yapabiliyorsunuz.

Yenilikçi bir görünüm kazandıracağınız araçlarda, aracınızın görüntüsünü yenilemiş olacağınız kadar birçok açıdan hareketlilik kazandırarak firmanızın reklamını da en iyi şekilde dilediğiniz her yerde araçla gidebildiğiniz her yere giderek yapabileceksiniz.

Benzer şekilde kendi aracınızda yapacağınız bu reklam çalışma stili olan araç giydirme ile beraber maliyetlerinizi kısmış, uzun süre boyunca reklam maliyetlerinde minimum seviyede kaliteli bir beklenti içerisinde olabileceksiniz.

Bu alanda çalışan ve kaliteli reklam çalışmalarıyla fark yaratan Boran Reklam son dönemlerin en gözde markalarından biridir. Hem kurumsal süreçleriyle hem de teknolojik girişimleriyle birlikte bugün geldiği nokta, 1994 yılından bu yana aktif faaliyet gösterdiği alanda uzmanlaşmasıyla eş değerdir.

Günümüzde 3000 metrekare alanda en iyi şekilde hizmet veren marka, 80 bin metre karelik baskı kapasitesini yıl içerisinde tüm müşterilerine sağlıyor. Açık alanlarda reklam, mağaza görselleri, 3D baskılar ya da UV baskı gibi çeşitleriyle en iyi teknolojiden siz de faydalanabiliyorsunuz.

UV Baskı Çeşitleri Nelerdir?

Ultraviyole baskı modeli, güneş ışınlarına dayanan ve bu baskı sayesinde de hemen solmayan görselleri çeşitli materyaller üzerinde görebileceğiniz bir baskı türüdür. Birbirinden farklı eşyalar üzerinde bu baskıyı kullanmak mümkündür. Fayans türlerinde, pleksi ürünlerde, ahşap ya da cam gibi pek çok yüzeyde direkt olarak malzemenin yüzeyine istediğiniz görselin net bir şekilde baskı olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Düz zeminlere istediğiniz her görselin yapılabileceği UV baskı modelleriyle güçlü, dayanıklı, esnek ve tabi ki yüksek kalitede çözümler sağlayabilirsiniz. UV baskı türleriyle beraber çok kaliteli ve uzun ömürlü olacak şekilde çalışmalar yapar, suya, güneşe dayanıklı olduğu kadar nemli yüzeylerde de hiçbir şekilde yıpranma olmadan uzun süre kullanabilirsiniz.

Esnek yapısı sayesinde de her türlü malzeme üzerine dijital baskı çeşidiyle yapılacak olan bu UV baskı modellerinde istediğiniz görselin kalitesi ne kadar yüksek ise, UV baskılarda da son derece canlı ve yüksek kalitede baskı gerçekleştirilir. Benzer şekilde cam, ahşap veya metal gibi ürünlerle beraber havuzda kullanılan fayans türlerinden tutun da çeşitli suya, neme ya da güneşe maruz kalacak olan her türlü alanlarda da direkt olarak bu UV baskılar kullanılmaktadır.