Antrenmanda var maçta yok!

Kayserispor'un İranlı orta saha oyuncusu Ali Karimi, sürekli yaşadığı sakatlıklarla güven vermezken, takımın planlarını da bozuyor. Ankaragücü maçında forma giymeyen Karimi, ertesi gün antrenmana katıldı. Detaylar Kayseri Haberi'nde...

Antrenmanda var maçta yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ali Karimi'nin sağlık durumu Kayserispor taraftarını endişelendiriyor. Kayserispor’un İranlı orta saha oyuncusu Ali Karimi, Ankaragücü ile oynanan hazırlık maçında forma giymedi. Karimi’nin sakatlığından dolayı maçta yer almadığı öğrenildi. Ancak, ertesi gün yapılan antrenmana katılması dikkat çekti.

Antrenmanda var maçta yok!

Sürekli sakatlık yaşıyor

Geçtiğimiz sezon 24 Nisan'da bel fıtığından ameliyat olan Ali Karimi, sık sık sakatlık yaşaması nedeniyle güven vermiyor. Kayserispor’un orta sahadaki etkili oyuncusu olan Karimi, bu sezon büyük sorumluluk taşıyor. İranlının yaşadığı sakatlıklar, takımın hem performansını hem de planlarını olumsuz yönde etkiliyor.

Antrenmanda var maçta yok!

Geçtiğimiz sezon vasatı yakaladı

Ali Karimi, geçtiğimiz sezon 27 maçta 3 gol ve 1 asist yaparak toplamda 2043 dakika süre aldı. Orta sahada gösterdiği performansla dikkat çeken Karimi’nin, bu sezon da takımına önemli katkılar yapması bekleniyor. Vasatın üstünde bir performans sergileyen Karimi'den daha çok oynayıp, katkı sağlaması bekleniyor.

Antrenmanda var maçta yok!

Sözleşmesi uzatılan ilk futbolcu olmuştu

 Geldiği ilk sezon sakat olduğu için 1 yıl faydalanamayan Ali Karimi'nin sözleşmesi 31 Mayıs 2024'de sona ermişti. Başkan Ali Çamlı, tecrübeli oyuncu ile masaya oturmuş yeniden anlaşma sağlamıştı. Karimi de 3 yıllık imza atmıştı. Karimi, bu sezon Kartal ve Mehdi'nin de yokluğunda nasıl bir performans sergileyecek, merak ediliyor.