Ankaragücü'ne bir Kayserili daha!

Geçtiğimiz sezon süper lige veda eden Ankaragücü yeni teknik direktörünü buldu. Başkent temsilcisi Cihat Arslan'ın yerine A Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak'ı getirdi. böylelikle Ankaragücü'nde Kayserili sayısı 3'e çıkmış oldu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Ankaragücü'ne bir Kayserili daha!

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü yeni hocasını buldu. Başkent temsilcisi A Milli Takım eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak ile anlaşma sağladı.

Koçak ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Ankaragücü, Cihat Arslan’dan boşalan koltuğa getirdiği Kenan Kocak’ı, “Hoş Geldin Kenan Koçak” başlığıyla şu ifadelerle duyurdu: “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Kenan Koçak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Ankaragücü'ne bir Kayserili daha!

Seyit İçgül ve Kemal Dulda da görev yapıyor

Ankaragücü’nde böylelikle Kayserili sayısı 3’e yükseldi. Kayserispor’un efsane futbolcularından Seyit İçgül, Başkent temsilcisiyle sezon başında Sportif Direktör olarak anlaşma sağlamıştı. İçgül’ün yanı sıra yardımcı antrenör olarak da yine Kayserispor ve Erciyesspor’da uzun yıllar kaptanlık yapan Kemal Dulda Ankaragücü ile anlaşmıştı. Başkent temsilcisi, şu ana kadar oynanan 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alarak 6 puanla 13. Basamakta yer aldı.

Ankaragücü'ne bir Kayserili daha!

Kenan Koçak, A Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapıyordu. Kayseri Olay Haber olarak Kayseri'nin gurur kaynakları teknik direktör Kenan Koçak'a, Sportif direktör Seyit İçgül'e ve Kemal Dulda'ya başarı diliyoruz.