Ankaragücü Kayseri'yi seçti

Bu sezon Süper Lige veda eden MKE Ankaragücü, TFF 1. Lig'de zirveye oynamak için hazırlık kampı olarak Kayseri'nin zirvesini seçti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ankaragücü Kayseri'yi seçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son hafta maçlarının ardından trajik bir şekilde Süper Lig’e veda eden MKE Ankaragücü, TFF 1. Lig’de zirveye oynamak için yeni dönem hazırlıklarını Kayseri’nin zirvesinde yapacak. Başkent ekibinin yeni sezon hazırlıklarına 26 Haziran 2024 tarihinde başlayacağı, sezon başı hazırlıklarının 1. etabını Kayseri Erciyes’te yapacağı öğrenildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hafta içi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemelerde bulunmuş, Erciyes’i 12 ay sporun merkezi haline getirme yolunda büyük gayret sarf ettiklerini belirterek, “Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’miz uluslararası boyutta, takımlarımızın yurt dışına gitmek zorunda olmadan Erciyes’imizde kamp yapabileceği ve konaklayabileceği her türlü imkânı sunan bir tesis” açıklamasını yapmıştı. 

Ankaragücü Kayseri'yi seçti
1850 rakımdaki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde; 8 adet Futbol Sahası, Olimpik Yüzme Havuzu, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası ve Profesyonel Fitness Salonu bulunuyor.