Ankara'daki terör saldırısında Kayserili isim de yaralanmış

Ankara'daki dün yaşanan terör saldırısında 5 kişi hayatını kaybetmiş, 22 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan birisinin Kayserili olduğu ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ankara'daki terör saldırısında Kayserili isim de yaralanmış
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dün Türkiye bir kez daha hain terör saldırısıyla sarsıldı. Milli savunma sanayinin kalbi olarak bilinen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine terör saldırısı yapıldı. 2 terörist tarafından TUSAŞ ana nizamiyeden çıkanları yaylım ateşine tuttu. Hain terör saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 22 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi sürerken, yaralılardan birsinin de Kayserili olduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aşkın Genç’in ziyaretiyle ortaya çıktı.

Ankara'daki terör saldırında Kayserili isim de yaralanmış

Genç, Kayserili ismi hastanede ziyaret etti

Aynı zamanda Meclis'te Milli Savunma Komisyonu Üyesi de olan Kayseri Milletvekili Genç, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavisi gören yaralılar ziyaret etti. Genç, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alırken, yaralılardan Kubilay Akbulut’un Kayserili olduğunu da ifade etti. 

Ziyarete ilişkin bir paylaşım yapan Genç, “Dün, TUSAŞ’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaralanan Kayserili hemşerimiz Kubilay Akbulutlar ve diğer yaralılarımızı Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyaret ettim. Onların sağlık durumlarını yakından takip ediyor, bir an önce iyileşmeleri için dua ediyoruz. Bu alçak saldırılar, milletimizin birliğine ve bütünlüğüne zarar veremeyecek! Teröre karşı dayanışma ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, kalbimiz ve dualarımız onlarla.” ifadelerini kullandı. 

Ankara'daki terör saldırında Kayserili isim de yaralanmış