Ankara'da Kayseri için acil lobi lazım!

MHP Milletvekili Baki Ersoy, yıllardır beklenen projelerin hayata geçmesi için 'Kayseri, Ankara'da ekip ruhuyla temsil edilmeli. Siyaset üstü bir yapılanma şart' dedi. Peki Ersoy, bunun için öncelikle hangi isimlere işaret etti?

Ankara'da Kayseri için acil lobi lazım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ankara’da, Kayseri için güç birliği yapılması gerektiğini söyledi. Kayseri’nin başta hızlı tren ve sulama kanalları olmak üzere yıllardır beklediği projelerin gerçekleşmesi için herkesin mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Ersoy,  “İlgili Bakanlıklarla, bürokratlarla iyi iletişim kurup, taleplerimizi dile getirebilirsek sonuç alacağım kanaatindeyim. Bu  Ankara’da lobi çalışmalarıyla olur. Siyaset üstü bir çalışma ile yapabiliriz. Kayseri Milliyetçiliği anlamında yapabiliriz” dedi.


“BU EKİP RUHU KAYSERİ’YE FAYDA SAĞLAR”
“Ben bireysel mücadele veriyorum, diğer bir arkadaşımız da aynı şekilde mücadele veriyor” diyen Ersoy, “Kayserimiz için Ankara’daki çalışmaları bence bir ekip ruhuyla yapabiliriz ve yapmalıyız.  Bunun Kayseri’ye çok fayda sağlar diye düşünüyorum” diye konuştu.
“KAYSERİ, ANKARA’DA GÜCÜNÜ ORTAYA KOYABİLMELİ”
Ersoy, şu ifadeleri kullandı: Kayseri’nin yetiştirdiği ciddi siyasetçiler var. Kayserimiz’den gitmiş, Ankara’da Bakanlık yapmış isimler var. Bugün hala AK Parti Genel Başkan Yardımcısı biri isim, Bakanlık yapmış Milletvekilimiz Mehmet Özhaseki var. Yine Mustafa Elitaş, Grup Başkanvekili görevini aldı, Bakanlık yapmış, Sanayi Komisyonu Başkanlığı yapmış. Taner Yıldız, geçmişte uzun süre Bakanlık yapmış bir isim. Aslında Kayseri, Ankara’da bu manada çok daha fazla gücünü ortaya koyabilecek bir yapıya sahip. MHP Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir var. Bir şekilde artık bu potansiyelin ortaya konması lazım.