Ankara'da Kayseri çıkışı!

Ankara'da  Kayseri çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, devlet yatırımları konusunda Kayseri’nin beklentilerinin olduğunu söyledi. Büyükkılıç, ‘Bu konuda tartışılan Kayserili işini bilir’ sözüne dikkat çekerek, “Kayseri zekidir, Kayserili işini bilir derler ama devletimizin de katkılarını elbette ki çok önemser. Bu yönde de beklentilerin olduğunu bugüne kadar yapılanların yanında daha fazlasını beklediklerini de hatırlatmak isterim. Bu manada Cumhurbaşkanımız bizlerden rekor bekliyor ama biz o rekoru oluşturacak gayretin içerisinde olurken şehrimizin projelerine de sahip çıkacağını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ankara’da,  partisinin aday tanıtımı ile yerel seçim manifestosunu açıkladığı toplantıya katılan Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, bazı basın kuruluşlarının canlı yayınına da katılarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Siyasi arenada sık sık tartışılan “Kayserili işini bilir” sözünü gündeme taşıyan Büyükkılıç, bu konuda düşündüren açıklamalar yaptı.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ BİZLERDEN REKOR OY BEKLİYOR AMA…”

Büyükkılıç, “Kayseri zekidir, Kayserili işini bilir derler, ama Kayserili işini bilir ama devletimizin de  katkılarını ebetteki çok önemser . Bu yönde de beklentilerin olduğunu bugüne kadar  yapılanların yanında  daha fazlasını beklediklerini de buradan  hatırlatmak isterim. Bu manada Cumhurbaşkanımız bizlerden rekor bekliyor,  ama biz o rekoru oluşturacak gayretin içerisinde olurken şehrimizin projelerine de sahip çıkacağını biliyoruz. Bunu arz edeceğimizi de paylaşmak istiyorum. Biz durmak yok koşmak var diyoruz” dedi.

“Kayseri’de 16  ilçeyi ve 1 Büyükşehir’i Cumhur ittifakı kapsamında alacağımıza inanıyoruz” diyen Büyükkılıç, “Yüksek oy oranları ile bu dönemde  vatandaştan destek alacağımıza inanıyoruz. Sadece Cumhur ittifakından değil, tüm siyasi partilerden oy alacağız” diye konuştu.

“BABAMIZIN CEBİNDEN HARCAMIYORUZ”

İdeolojik belediyecilik yapmadıklarını anlatan Büyükkılıç, “Belediye hizmetlerini vatandaşa sunarken  babamızın cebinden harcamıyoruz” şeklinde konuştu.

Büyükkılıç, “İnsanların görüşlerini önemsiyoruz. Siyasi partiden aday oluyoruz, ama hiçbir zaman siyasallaştırmadan ideolojik belediyecilik yapmadan çalışıyoruz. Zaten onların imkanlarının onlara harcamakla görevli olan insanlarız, yoksa Babamızın cebinden harcamıyoruz.  Gönül belediyeciliği bu” dedi. Haber: Cafer ZENGİN