Ankara'da Bakanlardan sonra dikkat çeken bir başka ziyaret!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında önemli temaslar gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Ankara'da Bakanlardan sonra dikkat çeken bir başka ziyaret!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç çeşitli temaslarda bulunmak için Ankara'ya gitti. Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Memduh Büyükkılıç'ın Ankara'daki ziyaret adresleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı olmuştu.

Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Ankara’da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri milletvekilleri Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özaseki ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek, Kayseri ile ilgili projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bakanlık ziyaretlerinden sonra Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Memduh Büyükkılıç'ın Ankara'da ziyaret ettikleri bir başka adres ise YÖK oldu. Vali Gökmen Çiçek, Başkan Memduh Büyükkılıç ve Milletvekili Ayşe Böhürler Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti.

Ziyareti Başkan Büyükkılıç sosyal medya hesabından şu açıklama ile paylaştı, "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Ayşe Böhürler ile birlikte Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret ettik. Misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ederim."

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ise şu açıklamada bulundu, "Kayseri’deki üniversitelerimiz ve öğrencilerimize yönelik yürütülen çalışmaları değerlendirdik. Şehrimiz eğitimin kalitesini artırmak ve gençlerimize daha iyi fırsatlar sunmak için çalışıyoruz." dedi.