'Yeni anayasayla daha ileri düzey bir demokrasi anlayışı olacak'

TAKİP ET >>

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yeni anayasa ile daha ileri düzey bir demokrasi anlayışı ülkemizi yönetecektir.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya‘da gerçekleştirilen partili Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı değerlendirdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı toplantı sonrasına ilişkin görüşlerini belirten Bakan Özhaseki, “Yerel Yönetimler demokrasinin beşiğidir. Yerel Yönetimler halka en yakın olan siyaset ve hizmet birimleridir” dedi.

Özhaseki, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın tertip ettiği programda belediye başkanlarımıza bir sunum yapma imkanı oldu. Şehir ve belediye hizmetlerinden siyaset ve referandum sürecine kadar birçok konuyu değerlendirme fırsatımız oldu. AK Belediyeler; hayrın, hizmetin, zahmetin, rahmetin ve mücadelenin merkezleridir. Milletimizin takdirini kazanmaya devam inşallah.” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZİN NABZI SİYASETTE VE BÜROKRASİDE DAHA NET BİR ŞEKİLDE ATACAK”

16 Nisan'da yapılacak referanduma da değinen Özhaseki, şunları söyledi: “Yeni Anayasa'nın milletimize doğru ve sağlıklı bir şekilde anlatılmasında yerel yönetimlerimize büyük vazifeler düşüyor. İnşallah milletimizin 16 Nisan'da sandıkta vereceği Evet onayı ile birlikte Türkiye'nin siyasal sistemi milletimize daha yakın bir hale gelecektir. Milletimizin nabzı siyasette ve bürokraside daha net bir şekilde atacaktır. Daha ileri düzey bir demokrasi anlayışı ülkemizi yönetecektir.” Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme