'Yalaka Takımı Rollerini İyi Oynadı'

TAKİP ET >>

MHP eski Milletvekili ve aynı zamanda Ticaret Odası eski Başkanı Hasan Ali Kilci, “Bir dönem var ki bu ülkede FETÖ'cü olmak yükselen değerdi. Özellikle menfaatçi, yalaka takımı Cumhurbaşkanının dediği gibi ticaret ve ihanet sahnesinde rollerini iyi oynadılar kendilerince.” dedi.

KAYSO yönetimine de tepki gösteren Kilci, “KAYSO yönetimi; ödül töreninize bir şey demem. Güya Sanayiciyi ödüllendirdiniz, anlarım da neden bu batma eğiliminizdeki ekonomi için iki laf etmez, aksine övgüler yağdırırsınız. Bunun adına ne denir? Vah ülkem vah, ne günlere kaldı. Emirlerinize amadeyiz AKP, gerisi Gesi bağları.” ifadelerini kullandı.

FETÖ soruşturmaları ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar yapan MHP eski Milletvekili Hasan Ali Kilci, “Bir zaman beraber yürüdüler bu yollarda, beraber ıslandılar yağan yağmurda, fakat 17-25 bombası bu güzel izdivacı bozdu.” ifadelerini kullandı.

“SAYIN CUMHURBAŞKANI İZİN VERMEMELİDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de gerçekleştirilen toplu açılış töreni ile Kayseri Sanayi Odası'nın (KAYSO) düzenlediği gecede yaşananlara tepki gösteren Kilci, “İhanet ve ticaret sahnesinde görev alanlar vatan haini terör örgütü FETÖ'ye sövmeye başladılar. Bukalemun yapılıların Kayseri'de sözde toplu açılışta ve KAYSO'nun tertiplediği yine dostlar alışverişte görsün programında başrollerde oynadılar. Sanki dün FETÖ'cü olmak için kıyasıya yarışanlar bunlar değilmiş gibi Cumhurbaşkanı ve AKP'liler etrafında fır döndüler. Yazık tabii ki vatan hainliği yapan FETÖ'cüler her türlü cezayı çekmelidirler. Vatan ve millete ihanet edenlerin yanına kâr kalmamalıdır. Fakat siyasi FETÖ'cülerle, ticaret FETÖ'cülerin dışarıda hiçbir şey olmamış gibi keyif yapmalarına Sayın Cumhurbaşkanı izin vermemelidir.

Asıl inler buralarda, bu nöbetçi cinler ne zaman inleri terk edecek? Yoksa bu eylem ve söylemler yarım kalacak. Amaç hâsıl olmamış olacak, yazık olacaktır. Kayseri'de aynı gün mademki bir defa daha toplu açılış yapılıyor, ağalar burada; biz de gözlerine bir görülelim. Ekonomi ne halt yerse yesin, biz şovumuza bakalım diyen KAYSO yönetimi; ödül töreninize bir şey demem. Güya Sanayiciyi ödüllendirdiniz, anlarım da neden bu batma eğiliminizdeki ekonomi için iki laf etmez, aksine övgüler yağdırırsınız. Bunun adına ne denir? Vah ülkem vah, ne günlere kaldı. Emirlerinize amadeyiz AKP, gerisi Gesi bağları.” Haber: Cafer ZENGİN

Bakmadan Geçme