Yahyalı'da her mahalleye bakın ne yapılıyor?

Yahyalı Belediyesi ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak için mahalle girişlerine bakın ne yapıyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Yahyalı Belediyesi tarafından mahalle girişlerinde tabelalar yenileniyor. Belediye tarafından ilçenin çeşitli mahallelerindeki tabelaları yenileyerek mahalle girişlerine monte etmeye başladı. Yapılan güncellemelerle birlikte, mahallelerin girişlerindeki tabelaların estetik görünümü arttıracak.

Yenilenen tabelaların mahallelerin girişlerine konumlandırılmasıyla, sakinlerin yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlarında daha belirgin bir şekilde mahalle isimlerini görülebilecek. Yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Diğer yandan ilçede Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi iş birliğiyle Kavacık Mahallesi'ne kazandırılan halı saha, hizmete hazır hale getirildi. Yapılan ortak çalışmalar sonucunda mahalle sakinlerinin spor ve rekabet duygusunu desteklemek amacıyla inşa edilen halı saha, mahalle gençlerinin ve sporseverlerin hizmetine sunuldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme