VEDA PARTİSİ

TAKİP ET >>

İki hafta önce Lig'e veda eden Kayserispor'da akıl almaz işler devam ediyor.
Sarı-Kırmızılı kulüp'ten ağızları açıkta bırakacak bir açıklama daha geldi. Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan duyuruda, Lig'in son haftasında Fenerbahçe'nin ağırlanacağını ve bu maça özel kombine bastırıldığı belirtildi. Fiyatları duyanlar ise, büyük bir şaşkınlık içerisinde kaldı. Kombinenin fiyatlarını duyan bazı taraftarlar, bu duruma tepki gösterirken, yönetimin halen “içler acısı” hali fırsata çevirmenin telaşında olduğu görüşünü savundu.
Her geçen gün takımın taraftardan uzaklaştırıldığını dile getiren sporseverler, “Kayserispor, içler acısı durumuna bakmadan Fenerbahçe karşısında maddi gelir elde edip, o şekilde PTT 1. Lig'e veda ediyor. Bu kombine fırsatçılığı akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Bu nasıl bir mantık? Adeta Birinci Lig'de düşmenin acısı az sayıda da olsa takımına sahip çıkmaya çalışan taraftardan çıkartılmak isteniyor. Sanki gelir getirmesi beklenen bir veda partisi olarak düşünülüyor.” şeklinde yorumda da bulundu.
Diğer yandan ligin son haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe müsabakası için tek maçlık kombine bilet fiyatları; Batı – Doğu 100 TL ve Güney 50 TL olarak belirlendi.
Kombinelerin bugün saat 10:00 da Kadir Has Stadyumu Güney tarafındaki gişelerden kimlik fotokopisi ile satışının duyurusu yapılarak, açıklamaya son verildi. Haber; Hüseyin Göktaş

Bakmadan Geçme