Vali ve Başkan bakakaldı…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç neden şaşkınlıklarını gizleyemedi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan ERVA Marifet Spor Kulübü'nün açılışı gerçekleşti. Açılışa katılan Vali Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç neden şaşkınkıklarını gizleyemedi?

Vali Çiçek, konuşmasında gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan uzak tutup, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimlerini sağlayacak olmasından bahsetti. Sporcularla yakından ilgilenen Vali Çiçek ve Büyükkılıç sporcuların yaptıkları hareketler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan ERVA Marifet Spor Kulübü'nün açılışına Vali Sayın Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kurtuluş Karamustafa, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Sayın Gökmen Çiçek, “Bütün dünya mazlumları, bütün çevremizdeki gönül coğrafyamızda her başı sıkıntıya girenin özellikle Türkiye'ye baktığını, Türkiye gençlerini beklediğini hepimiz biliyoruz. Özellikle Gazze'den sonra içimizin yandığı bu zamanlarda, bütün uluslararası arenada gördüğümüz dünya mazlumlarının Türkiye'ye baktığını görünce, bizim gençlerimizin ise uyuşturucu belası içerisinde, bir bataklık içerisinde olduğunu görüyor, kahroluyoruz.” dedi.



Sporla ilgili hükümetimizin başlatmış olduğu bir seferberlik olduğunu belirten Vali Çiçek, “Aynı şekilde biz de Kayseri'de her sokakta her mahallede yapmaya çalışıyoruz. Bugün Kayseri'de ilim hayatında, her türlü faaliyetlerde elini taşın altına koyan İlim Yayma Cemiyeti tarafından yaptırılan ERVA Marifet Spor Kulübü'nü açıyoruz. Aslında arkadaşlarımız her yer de varlar. Özellikle İlim Yayma Cemiyeti'nin Kayseri eğitimine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Vali Çiçek ayrıca, “Kayseri'de belediyelerimiz her yerdeler. Özellikle iş yaparken işin yorucu kısmında varlar. Hem Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin bütün ilçelerde yaptıkları sosyal alanlar, spor alanları olmasaydı bu projeler gerçekleşemezdi.” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ta yaptığı konuşmada, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in himayelerinde İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi iş birliği ile gerçekleşen, gençlerimize ve yavrularımıza sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve sporu yaygınlaştırmak için kurulan spor kulübümüzün hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün 'de “Eğitim alanında göstermiş olduğumuz faaliyetler kapsamında Kayseri'de böyle bir spor kulübünün açılışı için bizleri teşvik eden Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Konuşmaların ardından İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti ERVA Marifet Spor Kulübü'nün açılışı, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme