Ünlü isim Kayseri'ye geliyor

Yaptığı şarkılarla büyük beğeni toplayan ve milyonlarca dinleyemeye ulaşan ünlü isim 30 Kasım'da Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'de konser etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Kasım ayının son günleri ile aralık ayı konser konusunda dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Bu kapsamda ünlülerde adeta Kayseri'ye akın ediyor.

Bu Kente Bir Daha Gel, İçime Sevda Kaçar, Papatya, İki Günlük Dünya gibi şarkıları ile akıllara yer etmiş ünlü şarkıcı Hiraizerdüş Kayseri'ye geliyor.

Birbirinden farklı şarkıları ile geniş kitleler tarafından dinlenen ünlü isim Kayseri'de sevenleri ile buluşacak.
30 Kasım Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezinde yapılacak konser saat 20.30'da başlayacak. Biletler ise satışa çıktı. Bilet fiyatları 1. Kategori için 532,75 TL 2. Kateogri için 421,75 TL olarak açıklandı.

Hiraizerdüş hakkında

HiraiZerdüş, 10 Ekim 1983 tarihinde Artvin'de doğmuştur. ‘Hiraizerdüş' mahlası ile tanınan yazarın gerçek ismi ise Hakan Bozdağ'dır. Besteci, yazar, şair ve şarkıcıdır. Şiraz ve Şam bölgelerinde üç sene eğitim aldıktan sonra burada kendisine "kutsal iyiliğe giden yol karanlıktan geçer" manasına gelen Hiraizerdüş ismi takılmıştır. İbranice, Farsça, Kürtçe ve bunlara bağlı türeyen lehçelerde eserler yazmakta ve zaman zaman okumaktadır. HiraiZerdüş, “Elya - Çok Güzel Tükendik - Topla Yüreğini Gidelim” kitaplarının da yazarıdır.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme