Ülkü Ocakları, esnafa 1 lira siftah ve bereket duası dağıttı

Ülkü Ocakları, Kayseri'de ilginç bir eyleme imza attı. Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, İncesu, Süksün, Hisarcık, Argıncık, Mimsin-Mimarsinan, Beyazşehir-İldem İlçe Başkanlıklarınca, ilçe ve mahallelerde bulunan esnaflara zarf içerisinde yılın ilk siftahı diye 1 TL verdi ve aynı zamanda  rızık ve bereket duası dağıttı.

TAKİP ET >>

KAYSERİ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından değişik bölgelerde, "Yeni Yılın İlk Siftahı Ülkü Ocaklarından" sloganı ile esnafa 1 TL'lik siftah parası ve aynı zamanda rızık ve bereket duası dağıtıldı.

Ülkü Ocakları, Kayseri'de ilginç bir eyleme imza attı. Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, İncesu, Süksün, Hisarcık, Argıncık, Mimsin-Mimarsinan, Beyazşehir-İldem İlçe Başkanlıklarınca, ilçe ve mahallelerde bulunan esnaflara zarf içerisinde yılın ilk siftahı diye 1 TL verdi ve aynı zamanda rızık ve bereket duası dağıttı.

Ayrıca esnafa yönelik olarak bir yazı da kaleme alındı. Yazıda, “Bugünkü siftahınız bizden, bereketi Allah'tan olsun. Ahilik yolundan ayrılmayan, helal rızık için alın teri döken, ülkenin geleceğini yetiştirmek için şed kuşanan küçük esnaf ve zanaatkarlarımıza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı olarak başarılar, bol kazançlı, bereketli günler dileriz.” yönünde ifadeler aldı. Bazı esnaflara zarflar elden teslim edilirken, iş yeri kapalı olanlara ise zarflar kapı aralıklarından içeri atıldı.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici de, ilçe ocak başkanlarına ve teşkilatlarına bu çalışmadan dolayı teşekkür etti. Gezici, “Esnaflarımızın 2017 yılı için helalinden, hayırlı, bereketli, bol rızıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Cafer ZENGİN

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme