Türkiye'de İlk!

Bu toprakları vatan kılan kahraman Şehit ve Gazilerin Türk milletine emaneti olan çocukları Tiyatro Sahnesi'nde hünerlerini sergileyecek. Türkiye'de ilk olan Şehit ve Gazi Çocuklarından oluşan tiyotra ekibinin, 18 Haziran 2023 tarihinde sahnelenecek olan 'Kuzu Maydanoz'un Maceraları' adlı Çocuk Komedi oyununun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

TAKİP ET >>

Bu toprakların vatan olması için kanlarıyla sulayanların çocukları, bu toprakların kültürel zenginliği artırmak için kolları sıvadı. Türkiye'de bir ilk olan Şehit ve Gazi çocuklarından oluşan Tiyatro ekibi, 18 Haziran 2023 tarihinde İl Kültür Müdürlüğü Kayseri Kültür Merkezi'nde Saat: 19.30'da seyircileriyle buluşacak.
Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri Şubesi ve Gençlik Meclisi Derneği Ortaklığı ile hayata geçirilen projenin proje ortakları ise Kayseri İl Kültür Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Abdullah Gül Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü İl Milli Eğitim Müdürlüğü…
Kahraman Şehit ve Gazilerimizin emanetinin yer aldığı Küçük Yürekler Büyük Hayaller Projesi kapsamında hayata geçen "Kuzu Maydanoz'un Maceraları" adlı Çocuk Komedi oyununun Kayserili sanatseverlerden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme