TÜRKEŞ'TEN, MHP'Lİ ESKİ VEKİL DOĞAN'A KURULTAY DESTEĞİ

TAKİP ET >>

MHP'nin merhum kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'ten, MHP Kayseri eski Milletvekili Mehmet Doğan'a, kurultay desteği geldi. Kurultayın toplanması gerektiğini ifade eden Türkeş, “MHP sebebi vücudu olan aslına rücu etmelidir mutlaka. Bu nedenle tespitler çok doğru” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 16.Dönem Kayseri Milletvekili Mehmet Doğan, partinin Lideri Devlet Bahçeli'ye seslenerek, “Devlet bey, Sayın Başkan etrafınızı kuşatan yağcılar çemberini kırın, etrafınıza iyi bakın göreceksiniz ki dinlenme zamanı gelmiştir. Şahsınıza karşı ön yargılı değilim bazı vasıflarınızı takdir ederim. Ama Haziran seçimleri sonrasında ‘Millet bizi muhalefet görevlendirdi, erken seçime de hazırız diyerek tarihe not düştünüz ve hata yaptınız. Bu nedenle kongre toplamanız hayırlı olacak” ifadelerini kullanmıştı. MHP'li eski vekile Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'ten de destek geldi.

Doğan'ın, doğru tespitlerde bulunduğunu ifade eden Türkeş, Saygıdeğer Mehmet Beyefendi, çok doğru ve de yerinde bir tespitte bulunmuşsunuz. Elinize ve yüreğinize sağlık. Hakikaten Bu Türk Millet'inin haklı büyük davasına çok hizmet ettiniz. O zaman manevi değerlerin ön planda olduğu ve yaşandığı idealizmin bayraklaştığı, huzurlu ve insanlarımızın moral gücünün tabii ki yüksek imanla beslendiği bir devirdi. Sizler bizlerin büyükleri olarak örnek şahsiyetlerdiniz. O devri yaşayanlar özlüyorlar. Zat-ı aliniz bu davanın aksakallıları. Meclisinin başta gelenlerinden ve Türkeş'in en yakın dava arkadaşısınız. Sizlerin tecrübelerinize başvurulmaması bence büyük hatadır. Bu zor dönemde önemli bir adım attınız. İnşallah hayra vesile olacaktır. MHP sebebi vücudu olan aslına rücu etmelidir mutlaka. Saygılarımla hayırlı ömür diliyorum”

Bakmadan Geçme